Asiakaskokemuksia

Kiitos tästä päivästä, tulikin tosi paljon uutta pohdittavaa ja harjoiteltavaa. Juuri sitä mitä toivoin tältä. Olet kyllä hyvä kouluttaja! Kuuntelet oikeasti mitä toivotaan ja annat niihin hyvät ohjeet. On tullut käytyä muillakin kouluttajilla ja täytyy todeta, että sinä olet ensimmäinen, joka oikeasti kuuntelee mikä on tarve.

Sun neuvoilla päästään joka kerta askel eteenpäin. Se tiistainenkin tunti oli taas kerran silmiä avaava ja laittoi ajattelemaan asioita.

Mä aina ihailen sun tapaa pohtia ja löytää uusia näkökulmia. Sä tiedät jo hirveän paljon, paljon enemmän kuin monet ja silti sä pystyt aina olemaan pienen lapsen tavoin aidon kiinnostunut ja tutkia asioita yhä uudestaan ja uudestaan ja sen kautta näät ne jotenkin niin hienosti.

Katsot tosi tarkasti koiraa ja sen eleitä ja mietit sen motivaatiota ja palkkaamista ylipäätään. Joka tunnilla on aina joku tarkkaan mietitty ja valmisteltu juttu, mitä harjoitellaan. Oot myös ystävällinen eikä tarvi jännittää jos joku menee pieleen treenissä. Ja siitä mä tykkään sun koulutuksissa, kun sulla on mun mielestä sellanen aito kiinnostus siihen koiraan, et millainen koira se on ja miten se käyttäytyy ja mikä sopii sille, eikä niin et nyt me tehdään kaikki näin tai joku tapa ois huonompi kuin toinen.

Koiran ehdoilla mennään aina, monipuolisia ja mielikuvituksellisia harjoituksia, tyytyväinen koira ja ohjaaja.

Treeneihin on aina tosi kiva tulla, ei tarvitse stressata suoriutumisesta kun kaikki tekeminen on rentoa ja mukavaa.

Oikein hyvä fiilis on jäänyt! Kaikki koulutukset on ollut mun mielestä tosi monipuolisia ja oot semmonen tosi helposti lähestyttävä et sulta voi kysyä ihan mitä vaan, mikä mietityttää ja saa aina semmosen mukavan, avuliaan ja rohkaisevan vastauksen.

Olet positiivinen ja kannustava. Ei haittaa vaikka menee pieleen tai koira käyttäytyisi oudosti jossain tilanteessa.

Otat hyvin huomioon koirakoiden tason ja teetät tehtäviä jokaisen tason mukaisesti. Ja ehdottomasti plussaa siitä, että käytät positiivista vahvistamista ja monipuolisia tekniikoita eri temppujen opettamisessa. Otat myös kokonaisuuden hyvin huomioon, eli tunneilla tehdään myös häiriötreenejä ja kisamaisia treenejä, eikä pelkästään yksittäisten temppujen harjoittelemista. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen fiilis jäänyt sekä mulle että koiralle treenien jälkeen!

Olet kouluttajana ennakkoluuloton, avoin ja kannustava. Sun koulutuksiin on helppo tulla ja saat mun olon koiran ohjaajana aina onnistuneeksi ja itsevarmaksi. Olen erityisen kiitollinen siitä, miten olet auttanut mua ja koiraani luomaan suhteen, joka on vuorovaikutteinen molemmin puolin ja aidosti hyvä. Koirani on puhjennut kukkaan sun koulutuksissa ja on aivan eri koira nykyisin kuin meidän aloittaessa sun koulutuksissa.

On todella kivaa tulla ja lähteä treeneistä, koira (tai ehkä jopa koirakko) nähdään yksilönä ja on paljon hienoja yksityiskohtia, jotka ei tulisi omaan pieneen mieleenkään ikinä. Joskus mietin ensimmäisiä rallytokokursseja joissa olin, tuntui ettei oikein sovittu muottiin välillä kun terrieri ei toiminut niinkuin muut kurssin paimenet ja noutajat. Eikä se ohjaaja tehnyt siitä asiasta sen helpompaa.

Mukavan tehokkaat treenit, joissa saa henkilökohtaisia ohjeita ja vinkkejä. Erityistä plussaa tokon kotiläksyistä, joissa ohjeistus on ollut selkeä niin on ollut kotona kiva treenata.

Treeneissä käyminen on motivoivaa, koska joka kerralla opitaan uutta ja kehitetään jo olemassa olevia taitoja. Tulee sellainen tunne, että kehittyminen on tosi nopeaa ja tehokasta, koska joka kerralta saa henkilökohtaista palautetta sekä omasta ohjaamisesta että koiran toiminnasta. Olen saanut treeneistä paljon myös uusia näkökulmia ja oivalluksia ihan muihinkin asioihin, kuin niihin mitä juuri sillä hetkellä ollaan treenattu. Treeneissä on hyvä fiilis ja lämmin tunnelma; virheitä ei tarvitse pelätä, mutta virheitä silti korjataan positiivisessa hengessä. Virheistä saatu palaute on ystävällistä mutta ytimekästä, ohjaajallekaan ei tule paha mieli vaikka ei ihan nappiin aina menisikään.

Itsekin ihmisten puolella valmennuksen parissa toimivana allekirjoitan myös sen, että teikäläisellä on tosi hyvä tatsi nimenomaan ihmisten koutsailuun myös – omassakin valmennuksessa olen huomannut, että positiivinen ilmapiiri on huippu tärkeä etenkin, kun koitetaan muuttaa jotain toimintaa toisenlaiseksi. Jos virheestä puhuu nätisti ja jämptisti, niin ei se yleensä valmennettavalle tunnu yhtään niin pahalta ”tulla korjatuksi”, kun ei edes tunnu siltä että on edes tehnyt väärin tai virheen. On kokemusta myös sellaisestakin koirakoulusta ja valmennuksesta, jossa joka kerta tuli sellainen olo et koira on ihan kökkö ja ite vielä pahempi tunari. Semmosella fiiliksellä ei kauhean pitkään jaksa pakertaa, että tulisi lopulta kymmenen tunnin jälkeen ”vähemmän paskaksi”.