Alokasluokan taidot

Toko: Alokasluokan taidot

Tässä etävalmennuksessa perehdytään tokon alokasluokan taitoihin ja alokasluokan kokeeseen valmistautumiseen.

Hinta 119 € / 10 viikkoa sis. alv 24%

Joka viikolla on teema, jonka tiimoilta esittelen treeni-ideoita. Materiaalit tulevat tälle sivustolle. Omista treeneistä saat lähettää videoita kommentoitavaksi sähköpostilla – myös palautteen saat sähköpostilla.

Laita sähköpostia jos haluat mukaan tai haluat tietää lisää 🙂

Anu Rikkilä
anu(at)koiranhetki.fi

Palautteita

”Ohjeet on ollut tosi kattavat.”

”Toteutus on hyvä. Teksti on selkosanaista ja jäsennelty hyvin. Ihanasti olet myös vastaillut mun kysymyksiin, neuvonut ja tsempannut.”

”Pohdin tälle kurssille osallistumista ja mietin lähteekö se liian perusteista. Onneksi lähdettiin mukaan! Materiaaleissa on ollut paljon todella hyödyllistä pohdintaa palkkauksiin, mielentilaan jne liittyen, jota varmasti tulen hyödyntämään jatkossakin.

Yllätyin kuinka perusteellisesti olet videoita kommentoinut ja pistänyt minua miettimään asioita. On kiva, kun kommentit ovat kirjallisena, jolloin niihin on helppo palata. Olen myös positiivisesti yllättynyt, että tuntematta meitä ollenkaan, olet silti saanut tosi hyvin kiinni meidän tekemisistä videoiden välityksellä. Paras anti itselle on tähän mennessä ollut nimenomaan se kokonaisvaltainen ajattelu tokotreeneihin liittyen. Sitä helposti keskittyy vain liikkeiden opettamiseen, mutta nyt on tullut pohdittua enemmän kokonaisuuteen vaikuttavia asioita. Vaikkapa palkkamerkit. Olen miettinyt monta kertaa, että pitäisi selkeyttää asiaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kurssin tuella se ei ollutkaan niin vaivalloista.

Kurssin kautta olen saanut lisää työkaluja treenien analysoimiseen. Ja monesti ihan niihin perusteisiin palaaminen onkin vastaus, palkan suunta, toistomäärät, oikeanlainen kriteeri tehtävälle..”

”Tykkään etävalmennukseen panostetusta tekstistä. Usein kun olen lukenut kirjoittamasi johdannot ja havaintosi sivuillesi, ovat omat ajatukseni avautuneet ja olen päässyt eteenpäin. Ohjeesi ovat selkeitä ja kattavia. Olen ollut tosi tyytyväinen että otin tämän, koska oon ollut niin jumissa ja nyt ajatus on taas lähtenyt avautumaan.”