Koiran haastavan käyttäytymisen hoitaminen

Koiran haastavan käyttäytymisen hoitaminen on prosessi. Prosessi edellyttää pohdintoja, havaintoja, suunnitelmia ja suunnitelmallisia tekoja. Ei ole pikafixejä, vaan tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä sekä monia pitkäjänteisiä tekoja.

Pyrin järjestämään säännöllisesti luento- ja keskustelutilaisuuden, jonka aiheena on koiran haastava käyttäytyminen ja sen hoitaminen. Toivon, että tilaisuus toimisi alkusysäyksenä koiran haastavan käyttäytymisen hoitoprosessille:

  • Mistä ja miten lähteä liikkeelle jos koiralla on hankalaa, epätoivottua, haastavaa tai ongelmallista käyttäytymistä jossakin tilanteessa?
  • Miten koiran haastavaa käyttäytymistä voi ja kannattaa lähteä ratkomaan neljän erilaisen tason voimin?

Tavoitteena on hoitaa ja kouluttaa syytä, eikä pelkkää oiretta. Tilaisuudessa kerron yleisellä tasolla ongelmakäyttäytymisen taustatekijöistä, joihin vaikuttamalla on mahdollista vaikuttaa myös itse ongelmaan.

Pyrin järjestämään tilaisuuden säännöllisesti, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä mukaan. Järjestän tilaisuuden maksuttomana, jotta tilaisuuteen voi osallistua matalalla kynnyksellä. Tilaisuudessa on rajoitettu osallistujamäärä, koska tapahtuman on tarkoitus olla rento ja vuorovaikutteinen.

Älä jää kiperän tilanteen kanssa yksin. Tule hakemaan vinkkejä ja vertaistukea. Opitaan ja oivalletaan yhdessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top