Koulutuspalvelut

Tarjoan koulutuspalveluja koirakoille, jotta koirat ja ihmiset voisivat olla onnellisia, toisiaan ymmärtäviä ja viettää harmonista arkea. Koiraharrastuslajeissa minua kiinnostaa ennen kaikkea se, että miten niitä voi harrastaa mahdollisimman koiralähtöisesti ja siten, että ne tukevat kokonaisvaltaisesti koiran psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tavoitteenani on rento, riemukas ja aidosti motivoitunut koira, jolla on kaikissa treeneissä hyvä olla.

Yksilöohjaus
Pidän Voimakadulla taitopainoitteisia yksilöohjauksia, jotka voivat keskittyä seuraavien teemojen ympärille:

  • harmoninen koira-arki
  • omaehtoinen käsittely
  • rally-tokon kotitreenit
  • tokon kotitreenit
  • nosework

Vaikka Voimakadun tilat ovat suhteellisen pienet, on siellä hyvät mahdollisuudet harjoitella taitoja monia erilaisia tilanteita varten. Uusien taitojen harjoittelu on hyvä aloittaa kotonakin keittiössä tai olohuoneessa, ja kun siellä sujuu ja onnistuu, niin sitten lähteä taitojen kanssa kiertueelle eli harjoittelemaan taitoja eri ympäristöissä.

Yksilöohjausta ei tarvitse pelätä, hävetä tai jännittää. Yksilöohjaus on hyvä idea! Siellä ollaan kolmistaan: sinä, minä ja koirasi. Yksilöohjauksessa keskityn vain teihin, pyrin kartoittamaan tarpeenne ja löytämään niihin ratkaisuja.

Yksilöohjaukset onnistuvat ti-pe klo 10-13 välillä sekä viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Ajan varaaminen ja lisätietoja sähköpostilla anu@koiranhetki.fi